torstai 22. lokakuuta 2015

Yksityiskohtia yksityiskodista, yksityiskotia yksityiskohdista

Tässä muutama kuva sisustuksesta uudessa talossa. Ihan vaan pieniä näpsyjä jotka varmaankin ärsyttää rajoittuneisuudellaan, mutta toisaalta kuvastaa aika hyvin allekirjoittaneen makua elinympäristön suhteen! Tummaa, yksinkertaista, ei kuitenkaan kolkkoa - siitä pitää huolen hallitusti haalittu vintage... No joo. Ei täällä mikään oo kovin hallittua. Hankitaan sitä mikä kiehtoo meitä ja siitä syntyy tietenkin joku kokonaisuus.

Mä en oikeesti ole kiinnostunut sisustukseen liittyvistä asioista kotonani, en ainakaan siitä onko joku IN tai OUT tai kuka niin päättää, mistä löytää just tällä hetkellä kuumimmat jutut tai mitä vois kokeilla. Sisustuslehdet jotka päätyy mun luettaviksi on aina vanhentuneita ja mä haen niistäkin lähinnä taideinspiksiä... joku väriyhdistelmä tai kuvakulma... En ymmärrä mitään trendeistä, enkä haluakaan ymmärtää. Oon esteetikko ja minimalisti, mutta harvoin tulee hankittua mitään siksi, että se jokin lähtökohtasesti sopii sisustukseen. Mä en henkilökohtasesti edes osaa eritellä sisustusta syömisestä, pukeutumisesta tai parisuhteesta silloin kun puhun itsestäni; kaikki ne on vaan ilmentymiä mieltymyksistä ja harrastuksista ja kiinnostuksenkohteista sillä hetkellä. Eli kodista. Koti vaan ON. Oleellinen, mutta milloin missäkin, ja näyttää minulta. Kuten elämä. Mutta ilmeisesti se materia mitä senhetkisen kodin sisältä löytyy, on nimeltään sisustusta! Joten sisustetaan! Tunniste "sisustus" on kumminkin helpommin lähestyttävissä kuin toi mun edm teksti.

Pariisin aarre pääsi vihdoin seinälle.
Musta on kiehtovaa kuinka toi epäsymmetrinen, mystinen, sinänsä tarkoitukseton metalliesine näyttääkin noin täydelliseltä jos sitä ei tutki
tarkemmin. Vähän kuin me kaikki?


Nyt on takanreunus! Siihen tekee mieli asetella tavaroita.
Omaa grafiikkaa kehystettynä, sarvilyhdyt HUONE ett RUM,
metallipurkki saatu tuliaislahjana Dubaista muistaakseni vuonna 2004.


Mä raahasin loppukesällä pystyyn kuolleen pikkupuun olohuoneeseen...


Sen lähellä roikkuu aika ihku tuunattu vintagekynttelikkö, HUONE ett RUM.


Kirppikseltä löytyi viehättäviä pieniä lasipulloja jotka sisältöineen
koristaa nyt työhuonetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti