maanantai 12. toukokuuta 2014

Viimeistä viikkoa viedään - vielä ehdit!

Mun piti jo aiemmin laittaa paljon ihanaa tekstiä ja vielä ihanampia kuvia Floran & Faunan ripustuksesta ja avajaisista, mutta en vaan oo ehtinyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Loppuviikoksi on luvattu aivan ihanaa säätä Inkooseen, joten ei muuta kuin nokka kohti Galleria Karaijaa. Viimeinen viikko meidän näyttelystä käynnistyi juuri. Iso osa töistä on jo varattu, joten kannattaa kiirehtiä ihastelemaan.

Kuvien laatu vaihtelee tärähtäneistä älypuhelinkuvista digijärkkärin hienouksiin, mutta älkää antako sen häiritä. Kuten senkään, että kuvia on paljon ja ne on käsittelemättömiä. Kurkista täältä, keitä näyttelyssä on mukana.

Avajaiset koittivat lauantaina 24.4. Vielä edellisenä yönä viimeisteltiin taidekriitikon avustuksella matkaan lähteviä asioita.Tulostimet lakkaa toimimasta silloin kun olis todellinen hätä, mutta yön pikkutunneilla saatiin teoslistakin kuin ihmeen kaupalla paperille.


Mun omatkin työt tuli viilattua valmiiksi vasta edellisenä iltapäivänä sekä yöllä...Kosmoskukan lopullinen muoto; Cosmos In Bloom.


Tähän näyttelyyn mä tulin tehneeksi itselleni hyyyyyvin epätyypillisiä maalauksia. Nuo naiset saa mussa aina jotain omituista aikaan!

Koruihin ja keramiikkaan oli tulossa keltaisia sävyjä, niinpä tuli tällainenkin sudittua. Let Me Take a Look. Annas kun katson mikä lintukirppu siellä kiipeilee.Tässä se jättiversio puutarhan portaista josta puhuin. Kokoa tällä replikalla on muistaakseni 80x120cm.


Lisäksi leimailin taide- ja puutarha-aiheisia tekstitauluja, joita on helppo ostaa muistoksi mikäli iso maalaus tuntuu liian suurelta sijoitukselta.

Pyryharakka on mennyt tukka märkänä nukkumaan ja pääsi vasta gallerialla laittautumaan kunnolla, koska kiirehän siinä aamulla tuli.Maarit on kirjoitellut ihania sloganeja puodille.Ennen kello 14:ää koittavia ovien avaamisia oli tarjoilujen valmistelun ohessa hetki aikaa näpsiä kuvia valmiista näyttelystä.


Meitä todella hemmoteltiin aurinkoisen kauniilla päivällä.Sitten kuplivaa laseihin ja herkkuja pöytään.Ihmis- ja kukkavirta alkoi lipua sisään.Saatiin taas kerran ylitsevuotavia kehuja kauniista kokonaisuudesta.Yllättäen jopa tämä mun tummanpuhuva suuruus The Weight of the Water (120x100cm) löysi oivan paikan kaukalosta joka on lattiatasoa korkeammalla - värit sopi täydellisesti yhteen.Mä itekin aivan hullaannuin näistä kevään sävyistä ja töiden herkkyydestä. Omissa tekeleissä mulla on harvoin herkkyyden häivääkään, mutta taiteilijakollegat ovat siinä mestareita, ja jotenkin me onnistuttiin yhdistelemään työmme harmoniseksi seikkailuksi keväisessä puutarhassa.

Galleria Karaija on avoinna perjantaina klo 11-18
sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16.
Tervetuloa!

Galleria Karaija
Bollstantie 5
10210 Inkoo2 kommenttia:

  1. No kiva kuulla! Vaikka mitään erityistä en ehtinyt kuville tehdä, sen kun paiskasin kaikki esille. :)

    VastaaPoista