torstai 19. syyskuuta 2013

Tämä on ROSKAA

Tässä pieni fläsäri muutaman viikon takaiseen Trash Design -näyttelyyn, johon kannoin oman korteni omalla tyylilläni.

Tämän nimeksi annoin Tornado Trapped. Materiaaleina siis vanha maalaus jonka päälle tein uutta, lisäsin seinämaalin rippeitä ja rautalanganpätkiä.Tämä karttaa muistuttava työ koostuu vanhasta maalauksesta, laastista, gessosta, akryylistä ja roskapusseista. Nimeksi taisin antaa Read My Map. Se vois olla vaikka maapallon terkut meille?


Vanha, jo valmiiksi rosoinen maalaus (joka sisälsi mm. pitsiä, kirjansivuja ja serviettejä) sai uuden ulkonäön akryylillä.


Tämän ihmetyksen maalasin vanhan lipaston jollekin välilevylle. Jotenkin keskeneräinen vaikka oli näyttelyssä, teen varmaan joskus loppuun.


Sitten tuleekin iso kasa sulkia. Vanhojen maalausten ja kirjojen uudelleenkäyttöä. Sulat kerään ulkoa.Kanadanhanhen sulka ansaitsi oman paikan.


Tässä ihan oikeasti varsinaista roskaa koottuna tauluksi.


Turkoosi on in! Kysykää vaikka sähkömiehiltä.Myönnän: käytin vähän lapsityövoimaa tämän 'mobilen' kanssa. Kerroin lapsille että tarviin taidenäyttelyyn materiaalia, ja sain pussillisen keppejä ja tikkuja. Maalasin ne mustaksi ja yhdistin tällaiseksi hirvitykseksi koska mietin, että  voisin joutessani tehdä jotain muutakin kuin maalauksia.

Henkarista väännelty lyhty ei ole mun idea! Muunmuassa näitä oli esillä Trash Design- näyttelyssä taideiden yönä Kirkkonummella.


Nerokkaat ja ekologiset sytykeruusut on niin nättejä, että haluisin tollasen kimpun ihan vaan koristeeksi. Näitä myy Pieni Taidepuoti Kirkkonummella.Kasattiinpa me kieli poskella myös roskaruokakattaus.


Lopuksi pari kuvaa aika monen mankelin läpi kiskotusta roskataiteilijasta.Että sellainen dyykkaus vanhentuneisiin aiheisiin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti