torstai 1. elokuuta 2013

Yhtenä iltana

Se taannoinen lauantai-ilta oli ihastuttava. Tunnelmallinen ja leppoisa. Laitan tähän nyt muutaman fiilistelykuvan ystävän ja kollegan luota Kirkkonummelta. Vietettiin muutama tunti jutellen virallisen epävirallisesti työasioista pienen nautiskelun ohessa. Paikalla oltiin siis me kolme putiikin taikatytskyä, sekä myöhemmin yksi isä ja kaksi lasta isäntäperheestä.

Oon aika kateellinen kyseisen puutarhan pikkulammesta. Tällä kertaa asukkeina näkyi vain vesimittareita; viimeksi tapasin sammakoita ja vesiliskoja. Mä tykkään aivan hirveästi liskoista ja sammakkoeläimistä.


Tällainen söpö minisiltakin löytyi lammen läheltä.


Kolme kattia piti vahtia pihamaalla ja talossa. Tässä siperiankissanarttu - komeampi ja suurempi kuin meidän oma puoliksi norjalainen kolli. Aivan mahtava lempeä, sosiaalinen luonne.


Lämpöä hämärtyvään iltaan. Vanhasta tiilipiipusta koottu grillikatoksen seinä.


Selailtiin sisustusaiheisia lehtiä ja korkattiin kuohari.Tässä paras salaatti pitkään aikaan: syötäviä kukkia, persikoita, mangoldia, vuohenjuustoa. Pidin ertyisesti mangoldin voimakkaasta mausta, kivaa vaihtelua peruslehdille. HUONE ett RUMissa oli myös taannoin myynnissä syötäviä kukkia ja juurikin mm. mangoldia. Tahdottiin vähän jotain spesiaalimpaa.


Ystäväiseni bravuuri: marinoidut oliivit. Kuulemma liemestä kehketyy joka kerran hiukan eri, mutta ihan loistavia olivat taas. Kehitän vaarallista riippuvuutta näihin mokomiin, enkä oo vieläkään onnistunut valmistamaan itse yhtä hyviä.


Söin sitten KOLME tällaista lautasellista. Mä painan hädintuskin 52 kiloa ja oon aika pieniruokainen. Muut jaksoivat yhdet annokset, ja mietin, että ehkä kasvissyöjänä ruoka oli sen verran kevyempää että mahtui? Ainakin se oli mielettömän hyvää!Röyh. Kiitos! Nää ruostutetut leivosmuotit oli kauniita kun laitettiin tuikkuihin tulet. Myynnissä myös HUONE ett RUMissa. ;) Siellä alkuperäisinä metallinhohtoisina. Toimivat musta aivan järjettömän hyvin tuikkujen kanssa pihalla, ja oon vinkannutkin asiakkaille ideasta.


Keraamisena alustana muuten kirkkonummelaisen Ritva Salmen vati (vastaavanlaisia myös myynnissä meillä).


Sellainen ilta oli se! Taustalla puutarhapöydässä soi koko ajan HUONE ett RUMin virallinen soittolista (Katie Melua, Maria Mena, Adele, Amy Winehouse, Norah Jones, Sarah MacLachlan), seura oli mitä mukavinta, ja kaipa siinä muutama työasiakin saatiin sovittua... ehkä, jossain välissä? Mä sain jopa henkilökohtaisen hiuspohjahieronnan. Kaksi pikkuapinaa seuloi läpi mun koko päänahan etsien sinistä hilsettä (värjäsin tukan viimeksi tummansinisellä). Loppuillan istuin tuolissa pihalla siis kaksi hyvin omistautunutta raaputtajaa kavunneena saman tuolin käsinojille, mun pääomaa kynsipelillä arvioiden. Se, miltä hiuspohja tuntui seuraavana aamuna, onkin toinen tarina.

Hmm, ihmeen hyviä muokkaamattomia kännykkäkuvia! Vai mitä? Saatiin vähän väriä tännekin, poikkeuksellisesti. Lupaan palata ruotuun heti seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti