torstai 1. elokuuta 2013

Luovuus palaa pätkittäin

Vähän ehkä laiskanpuoleinen aloitus omille projekteille loman jälkeen, mutta bongasin netistä iiiihania kuvia kategoriasta royalty-free printables ja aiheesta vintage. Tiedättekö, vanhoja mainoksia, piirroksia, karttoja, etikettejä, potretteja, anatomiakuvia... Kaikkea sitä mitä mä kerään muutenkin hiki hatussa vanhoista kirjoista ja lehdistä. No minä vahingossa vähän kaikkea.

Sotkin paikkoja tänään leikkeideni ja uusien printtieni kanssa...


Mun omat suosikit on nämä asusteisiin liittyvät, korsetit ynnämuut. Näistä tulee varmaan magneetteja ja kortteja.


Hihittelin hetken tälle kuvaukselle (tämä ei siis ollut printti vaan jostakin vanhasta lehdestä, jota en nyt millään muista):


Ja kirjotin runonkin ohimennen... Oon aika syvällinen niinqu. Näistä jokaisen säkeen piti mennä erillisiin pikkujuttuihin, mutta sit mä yhdistelinkin niistä jotain, johon tuli jotain omituista tarkotuksetonta merkitystä.


Mutta lopulta sain aikaan toistaiseks vain pari tällasta pikkutaulua. (Ollut kovin ruuhkaista puodilla nyt)


Kehykset olikin mun harmiksi muovisia puujäljitelmiä, mutta näytin niillekin vähän teräsvillaa ja hiekkapaperia.


Nyt on sellanen kiva fiilis että kiinnostaa taas kaikenlainen puuhastelu ja ideoiminen. Aivot pikkuhiljaa palaa normaaliin aktiivisuuden tasoonsa mitä luovuuteen tulee. Loman lähetessä loppuaan ainut ongelma on unettomuus, johon lääkeetkään ei tunnu auttavan (oon kylläkin kroonikko), mutta toivon että tää on vaan siirtymävaihe. Seuraavaksi meenkin lakanoiden väliin että jaksan huomenna jatkaa putiikilla siitä mihin jäin näiden räpellysten kanssa.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti