keskiviikko 28. elokuuta 2013

Aina ei vaan jaksa pystyä kykenemään

Flunssanpiru kaatoi mut sänkyyn viime viikolla ja piti mut siellä tiiviisti viikonlopun yli. Harmitti että meni monta päivää tehokasta maalaus- ja tuunausaikaa hukkaan, mutta eipä näille mitään mahda. Syletti se, että oli inspistä mutta ei voimia. Onneksi ehdin tehdä kaikenlaista just ennen sairastumista. Nyt oon niin poikki etten tee pidempää postausta, mutta jotain tällaista on luvassa muunmuassa:


Tässä mm. krakelointimaalin testaamista puulevylle:
Tämä TRASH DESIGN -tekele lähinnä naurattaa mua, mutta noh...


Esittelen sitten myöhemmin paremmin ne loputkin kierrätysmateriaaleja hyödyntäen tehdyt taulut, sekä avaan enemmän siihen liittyvää kierrätystaidenäyttelyä. Jouduttiin ehkä vähän paikallislehtiinkin. Sekin muuten otti kovasti päähän, etten flunssani takia päässyt Taiteiden yöhön enkä näkemään valmista näyttelyä tai avajaisia. Mälsää!

Tänään maalasin kaksi uutta pikkutyötä sekä tein kaksi uutta tekstitaulua -olin just etsimässä jälkimmäisille paikkaa putiikin seinältä kun asiakas käveli sisään ja vei molemmat! Kuvat sentään ehdin ottaa, nekin esittelen toisella kertaa. (Miks musta muuten tuntuu että siirrän jatkuvasti postauksia jonnekin tulevaan...? Mun on saatava se nettitikku.)

Aina ei vaan työkalut eli kädet ja pää oo toimintakunnossa! Onneksi en oo ainoa lepoa tarvitseva laiskiainen tässä talossa niin ei tartte yksin hävetä.Nyt iltapalalle ja maate, oon ehkä vielä pikkusen puolikuntoinen ja voimaton.


1 kommentti:

  1. Kiva sulkaidea! Mäkin keräsin yhteen aikaan sulkia, mutta olen tainnut heittää ne pois jossain muuton yhteydessä...

    VastaaPoista