perjantai 21. kesäkuuta 2013

Writer's block - vai crafter's block?

Pahoittelut piiiitkästä päivitystauosta! Vierailuja sivuilla on silti ollu hämmästyttävän paljon uutuussisältökuolleisuudesta huolimatta.

Kesän myötä mun työkuviot aina hiukan kiristyy, ei sikäli, että tehtäviä asioita tai deadlineja olisi enemmän, mutta ajankäytöllisesti. Oon tehnyt enemmän niinsanottuja normitöitä, pitkää päivää esimerkiksi lasten kanssa, ja illalla kotiutuessa ei vaan oo huvittanut ryhtyä oikein mihinkään tuotteliaaseen. Jonkinlaista kesämasennusväsymystä ja epäkiinnostusta vähän kaikkea kohtaan on ilmassa. En oo kesäihminen. Tänään on juhannusaatto ja mä oon enimmäkseen että *haukotus*. Etenkin kun tästä tulee ihkaensimmäinen kaupungissa vietetty keskikesän juhla.

(Tässä suunnilleen mun kesäisin mahdollinen look. Jalassa sukkikset tai legginsit ja pitkiä hameita, yleensä myös pitkähihainen koska palan herkästi. Se aiheuttaa toistuvaa kommentointia vieraiden suusta julkisilla paikoilla siitä, kuinka mustiin pukeudun ja kuinka kalpea oon.)


On tässä hiukan pitänyt ryhdistäytyä viime päivinä tekemisen saralla. Päätin nimittäin osallistua Kirkkonummen Taideyhdistyksen Kesänäyttelyyn, vaikka alunperin pohdin, että jäisin tänä vuonna pois. Oon kuitenkin itse yhtenä vastuuhenkilönä joten liityn asiaan joka tapauksessa sen verran, että sama kai siihen on niputtaa mukaan pari maalausta sekä uusia koruja.

Vääntelin tässä parin viime viikon aikana muutamat rannekorut ja korvikset. Materiaaleina hopeoitua kuparia ja erilaisia lasi-, kivi- ja koruhelmiä.

(Ajatella, jopa vähän väriä löytyy. Meripihkan sävyisiä picassohelmiä.)

Tällasta yksinkertaista peruskauraa. Nämä korvikset taisikin näkyä aiemmassa postauksessa mut en voinut vastustaa uutta kuvaa metallisävyjen kanssa.


Lisää on vielä kasa, kuvaan myöhemmin kun ehdin. Tein eilen suuren läjän korvispahveja ja hintalappuja.

Entä ne maalaukset? Noh, koska näyttelyn nimi on 'Merellä', maalaan uusia jääkarhuja myytyjen tilalle. Milloin? Luultavasti sunnuntai-iltana, sillä maanantaina alkaa ripustus. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti