torstai 30. toukokuuta 2013

Mukana näyttelyssä

Tiistai-iltana suunnattiin kohti Kaapelitehdasta ja Uudenmaan Kuvataidejärjestöjen ryhmänäyttelyä, jonne edellisenä päivänä vietiin kaksi mun työtä jurytettäväksi. Tiesin että toinen maalauksista pääsi mukaan, mutten tiennyt kumpi. Tämähän se sitten oli, Lost Man, 40x40cm, akryyli:


Toinen vaihtoehto oli tämä poika-poloinen, Etan, 46x76cm, akryyli:


Polo roikkuu nyt tässä mun selän takana työpisteen yläpuolella katsomassa että teen hommia. Ajattelin että tyyliltään sopii Galleria Karaijaan, joten voisin pian lirkutella Maaritille...

Maalasin nää tietysti juryä edeltävänä yönä loppuun, kuikas muuten! Aloin tehdä inspistaustatyötä perjantain ja lauantain aikana tietämättä oikeestaan, ehdinkö tai onnistuuko. Luotan intuitioon hyvin pitkälti ja plärään erilaisia kirjoja ja kuvia, ja jos intuitio alkaa elää, jos näen sen yhden kuvan päässäni, niin sit ryhdyn työhön. En oo kauheen taikauskoinen, mutta kun lompakossa oli just se määrä rahaa, mikä oli osallistumismaksu, ja kun tuo poika sattuu olemaan kadonnut lapsi jonka muistolle perustettiin Missing Children's Day, joka sattui olemaan just lauantai 25.5., mietin, et nythän tätä selkeesti vaaditaan multa, ei mahda mitään.

Tässä maalaus ennen 'tuhoamista':Näyttely oli aika vaikuttava, tekee ehkä mieli mennä uudelleen käymään. Melkoinen työ juryttäjillä ja ripustajilla koota edes jokseenkin yhtenäinen kokonaisuus uudenmaan eri taidejärjestöjen jäsenten töistä. Teoksia oli 86. Muutenkin mä voisin käydä uusiksi jonkun kanssa tuolla, unohdin nimittäin siinä avajaistohinassa ottaa kuvia. Kolme yhdistystoiminnasta tuttua taiteilijaa pääsi mukaan töineen myös.

Näyttely UUDET MAAN KUVAT siis Kaapelitehtaan Valssaamossa 29.5.-9.6. Avoinna ti-pe klo 12-19 ja la-su klo 11-17. Eli hyvin ehtii vaikka töiden jälkeen tai viikonloppuna!

1 kommentti:

  1. Hey! You are amazing ! I realy like your blog, so I will be very happy if we follow each other, of course if you want! So if you agree, just let me know! <3
    http://anyakoks.blogspot.com.es/

    VastaaPoista