maanantai 22. huhtikuuta 2013

Rasiajako

Inkoolaisen näyttelyn ripustus koittaa huomenna, joten oon ollut kiireinen maalausten viimeistelyn kanssa. Tuli hiukan takapakkia jonkinlaisen kemiallisen reaktion kanssa, joten kaksi taulua meni osittain uusiksi! Huh - ihan kuin ei muutenkaan menisi aina viimeiselle illalle. Niistä puutarha-aiheisista töistä myöhemmin. Otan huomenna kameran mukaan, sillä Galleria Karaija on itsessään jo mielenkiintoinen, tunnelmallinen paikka. Tämän merkinnän voisin omistaa rasioille.

Taannoisessa postauksessa tuunasin pitkulaisia puulaatikoita. Penaaleitahan niistä sitten lopulta tuli, kynärasioita, säilytystilaa piirustusvälineille tms.Tässä kirjoituksessa taas haastoin itteni tekemään äklöpinkistä ja muovisesta RasberryPi -minitietokoneen rasiasta tyylikkäämmän. Homma on vielä kesken, mutta johonkin tällaseen suuntaan se on menossa:Liimasin enemmän sanomalehteä ja leimasin tuohon päälle juttuja, mutta siitä puuttuu vielä yksi kuva ja sitten varmaan lakkaus.

Tässä myös eräs keskeneräinen, isompi projekti: 12 pyöreää pahvirasiaa joista täytyis tehdä coolimpia ja laittaa myyntiin koru- tai lahjarasioiksi. Oon nyt maalannut neljä näistä mustaksi, jatkosta en vielä tiedä.


Kaikenlaisia rasioita on tullut kustomoitua viimeisen puolen vuoden aikana, ja niistä iso osa onkin jo jossain maailmalla uusissa kodeissa. Laitan joko käytetyt hyväkuntoiset rasiat uusiksi, tai ostan 'blankkoja' pahvirasioita askartelukaupoista. Kierrätys on tietysti jalointa joten säästän yleensä kaikki käyttökelpoiset odottamaan uutta elämää.


Käytössä taas tutut välineet: akryylimaalit, tussit, hiekkapaperi, lehtileikkeet, leimasimet ja lakka. Jos mistään ei huomaa, kerron, että lahjarasiat on myös yksi mun lempikohteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti