maanantai 11. maaliskuuta 2013

Avaus

Huh. Mihinköhän sitä on tässä taas ryhdytty. Kiireitä riittää, mutta ajatus omiin DIY- ja taideprojekteihin keskittyvästä julkisesta blogista on hautunut jo jonkin aikaa. Työn kautta kuulen todella usein kysymyksiä siitä, löytyykö mun taidetta tai muita tuotteita netistä, ja olen tähän asti joutunut vastaamaan, että lähinnä vain Facebookista tai mun nimeä googlettamalla sieltä täältä. Ongelmana muuten kattavan foorumin, Facen kanssa on se, etteivät kaikki asiakkaat ole itse siellä, ja lisäksi se, etten mä tahdo aivan kaikkia ottaa kavereiksikaan. Siellä ei myöskään viitsi kovin syvällisesti kertoa projektien luonteesta. Tahdon yhden aiheeseen keskittyvän paikan, joka voi olla julkinen ja helposti jaettavissa ja mainostettavissa. Myöhemmin on tarkoitus varata oma domain ja kehitellä kunnolliset kotisivut. Voi olla että ne tulevat tosin olemaan kuvataiteilijan sivut ja mikäli tämä blogi tuntuu toimivalta, liitän linkin sieltä tänne. Siirrän sen projektin nyt kuitenkin tuonnemmas. Kunhan päivätyökuvioni muuttuvat, voin alkaa ajatella ajankäyttöä uudella tavalla ja mahdollisesti keskittyä täysin taiteilijuuteen ja yrittäjyyteen.

Yritin kovasti penkoa blogilistoja, mutta en löytänyt yhtäkään kotimaista, täysin mun ideaani vastaavaa sivustoa tai kirjoittajaa. Ehkä etsin huonosti, tai sitten tällaiselle blogille on olemassa pieni rako ekolokerikossa. Myönnän, että mua pikkuisen uuvuttaa blogi-ilmiö tänäpäivänä - niitä on loputtoman paljon, enkä missään nimessä tahdo perustaa enää yhtäkään sellaista, jonka lajityyppiä on jo pilvin pimein. Mä en hae suurta julkisuutta tai erityistä suosiota tällä omalla tekeleelläni, mä vaan tarvitsen paikan, jossa selkeästi ja hiukan laajemmin saan keskittyä vain elämäntapaani ja töihini, ja jonne voin helposti ohjata kiinnostuneet.

Kerron mielelläni työskentelystä ja tekniikoista ja materiaaleista, mutta mitään varsinaisia tutorialeja en valitettavasti ehdi tehdä. Vastaan toki mahdollisiin kysymyksiin. Ja kuten esittelyssä lukee, minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse. Mulle saa myös suositella toisia DIY-blogeja, jotka vastaavat tätä ideaa. Verkostoituminen ja yhteistyö muiden 'räpeltäjien' kanssa on aina suotavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti